Shadow_MW Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 I następny zlocik w okolicy. Imprezka dla Twardzieli. Od piątku do niedzieli. Szczegóły w linku poniżej.Zapewne nie wielu będzie chętnych ale ostatnio Radom rośnie w siłę więc może już czas na dobry zlocik. Propozycja spotkania :CPN przy rondzie na Kielce (przy toyocie) g.13.30 http://www.roadrunnersmc.pl/skarzysko_zlot/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jossbosss Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 chętnie bym poleciał,ale się nie wyrobię Może później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 A pojadę z ciekawości looknąć co się dzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ciekawosc to pierwszy stopien....na zlot :clap: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 A pojadę z ciekawości looknąć co się dzieje :)Mogę jechać z Tobą? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mogę jechać z Tobą? :biggrin: No ba! :icon_mrgreen: jedziemy, a Pinkey może być MOIM PLECAKIEM! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No ba! :icon_mrgreen: jedziemy, a Pinkey może być MOIM PLECAKIEM! :biggrin: Ha, ha! Nie dość, że ten Twój motocykl taki maleńki to jeszcze plecakiem mam być?! :D Volusia umarła ale VTX już na mnie czeka! No ale przed Rejowem to chyba nie dam rady go ściągnąć... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ha, ha! Nie dość, że ten Twój motocykl taki maleńki to jeszcze plecakiem mam być?! :banghead: Volusia umarła ale VTX już na mnie czeka! No ale przed Rejowem to chyba nie dam rady go ściągnąć... :banghead: Taki maleńki, a woził ci tyłek przez trzy dni! Zero szacunku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkey Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Taki maleńki, a woził ci tyłek przez trzy dni! Zero szacunku :rolleyes: No dobra, dobra, przecież wiesz, że kocham tę Yamaszkę... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jedzie ktoś? Jeżeli tak to o 10-ej na Jet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi