tomcos Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 (edytowane) Chętny ktoś na polatanie jutro (niedziela 21.03) gg 7898163 Edytowane 20 Marca 2010 przez tomcos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Cześć Wam Mam pytanie czy ktoś może mi podesłać namiary telefoniczne na Dawida który ma warsztat obok Szybeksu za AutoSevą. Chce wymienić opone w ten weekend i chciałbym się umówić. Jak ktoś ma numer telefonu będe wdzięczny za maila lub chociaż nazwe tego warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Cześć Wam Mam pytanie czy ktoś może mi podesłać namiary telefoniczne na Dawida który ma warsztat obok Szybeksu za AutoSevą. Chce wymienić opone w ten weekend i chciałbym się umówić. Jak ktoś ma numer telefonu będe wdzięczny za maila lub chociaż nazwe tego warsztatu. Akurat wymieniałem w swoim dziś u niego opone, co prawda numeru nie mam i też nie zwrócilem uwagi jak się warsztat nazywa,ale wymienił mi od reki w 15 min bez żadnego wcześniejszego umawiania, koszt to 60 zl z wywazeniem, chyba ze sciagniesz sam koło i za sama wymiane gumy z wywazeniem to jak sie nie myle 40 zl, po 50 km podjechalem raz jeszcze sprawdził i dokrecil kolo i jest gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) Masz dane kontaktowe do Dawida: SuperProfil ul. 1-go Maja 101 opony, felgi, oleje, klocki hamulcowe 043- 822-01-59 Dawid 602 324 617 Maciej 602 354 036 Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2010 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Jest jakaś miejscówka w sieradzu lub w okolicy gdzie zbierają pasjonaci dwóch kółek. Samemu po mieście to nie bardzo mam ochotę latać, ile można. Edytowane 30 Marca 2010 przez tomcos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Hmm.. jeśli jakaś większa ekipa się zbiera to najczęściej na parkingu koło "Szweda" innych miejsc nie znam w Sieradzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczyrk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam. Zapraszam motocyklistów z Łasku,Sieradza i Zduńskiej Woli do wzięcia udziału w akcji Motoserce 10 kwietnia 2010 r.-oddawanie krwi dla dzieci. Póżniej zapraszam do Zduńskiej Woli do pubu motocyklowego na przejażdżkę i imprezę. Szczegóły www.motoserce.pl lub www.zdw.gremium.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Zbiera się jakaś ekipa na Częstochowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja osobiście z kumplem się wlasnie jeszcze zastanawiam, pewnie decyzja to będzie spontan, w sobote się pewnie zdecydujemy, aczkolwiek zalezy też od pogody na pewno, tak więc na dzień dzisiejszy 50 :50, ale jak coś to za problem wsiaść i jechać, wielkich przygotowań czynić nie trzeba :) a tak w ogóle własnie sie nawet zastanawiałem czy nie odwołali tego otwarcia w związku z tą tragedią ?? chociaż nie szukałem info na ten temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 odbędzie się więcej info z tego co mnie wiadomo to będzie wyjazd o 7:00 z pod szweda, jak coś się zmieni to dam znać, jak ktoś się zbiera wcześniej lub później to też dać znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Informuję że zbiórka będzie o godzinie 7:45 w niedzielę na stacji paliw ORLEN na ulicy Jana Pawła II Zbierze się tam spora grupa motocykli. Planowany wyjazd ok 8:15 Najlepiej przyjechać już zatankowani, aby nie opóźniać godziny wyjazdu. Wszyscy przywozimy ze sobą zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeczpospolitej. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Przypominam że organizatorzy proszą aby dla uczczenia ofiar zamontować na motocyklach małe flagi w barwach narodowych z czarną wstążką. Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jestem na 99 % .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciol Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam, ponoc w naszym super miescie szykuje sie knajpa dla motocyklistow gdzies na warszawskiej czy dominikanskiej? Jesli chodzi o wypady, to szczerze mowiac jak mam zrobic kolko wokol zapory to nawet moto nie chce mi sie wyciagac. Jutro planowalem leciec na czechy (nie- nie te pod zdw), ale chyba wszystko wezmie w leb ze wzgledu na pogode a zatem brak mozliwosci poodwijania na winklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam, ponoc w naszym super miescie szykuje sie knajpa dla motocyklistow gdzies na warszawskiej czy dominikanskiej? Jesli chodzi o wypady, to szczerze mowiac jak mam zrobic kolko wokol zapory to nawet moto nie chce mi sie wyciagac. Jutro planowalem leciec na czechy (nie- nie te pod zdw), ale chyba wszystko wezmie w leb ze wzgledu na pogode a zatem brak mozliwosci poodwijania na winklach Byłeś blisko....w "piwnicy" na ul. Ogrodowej na wprost za zakrętem w lewo w stronę ul Kościuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witajcie ludkowie mili . Piszecie się na naklejki"Motocykle są wszędzie" , jeśli tak to proszę Was o kontakt. Nie mam ich zbyt wiele a muszę jakoś podzielić na Wieluń ,Sieradz i okolicę raptem 200 sztuczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi