Honda Shadow666 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) stroblina ta miejscowość nazywa się STROBIN. a poza tym jak chcesz wejść na pore godzin lub na dzień płacisz 5 zł i moto zostawiasz przy bramie Edytowane 16 Lipca 2009 przez Honda Shadow666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jechac do stroblina na pare godzin albo na jeden dzien i placic 40 zł to mi sie srednio widzi ,,,,, Leon napisz cos moze o tym kaliszu bo nic do mnie jeszcze nie dotarlo .. Pozdrawiam http://www.kalisz.gremium.pl/zlot/podstr/plan_imp_inf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jutro z kumplem lecimy http://www.sss.org.pl/. Wylot o 9 z parkingu obok salonu meblowego Szwed. Jeśli ktoś chętny zapraszam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Nie wiem czy do wszystkich ta informacja dotarla ale dzisiaj jest jakis zlocik motocyklistów na urzedzie od godziny 11,00 a o godzinie 14,30 jest planowana parada motocyklowa ulicami sieradza ... http://www.powiat-sieradz.pl/images/storie...rm_21072009.pdf Link do planu wydarzen ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) Witam Byłem i uczestniczyłem w paradzie. Bardzo udana impreza. Oby więcej było takich w naszej okolicy. A teraz szukamy chętnych do wyjazdu w niedzielę 27.09.2009. (oczywiście jeśli pogoda pozwoli) Chcemy zebrać większą grupę(na razie jest ok 10 motocykli). Wyjazd z Sieradza ok. godz. 10. Plan trasy Sieradz - Konin - Licheń- Ślesin - Sieradz Zapraszamy wszystkich chętnych. Jakby co to pisać lub dzwonić: [email protected] 605 742 939 Pozdrawiam i zapraszam Edytowane 25 Września 2009 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hej Czy czyta ktoś to forum z Sieradza i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hej Czy czyta ktoś to forum z Sieradza i okolic? Czyta czyta ale mało... zapraszamy wszystkich chętnych pośmigać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Czytamy ale za zimno na jazde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wiosna już tuż, tuż :biggrin: , wtedy to w ogóle nie będziemy czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wiosna już tuż, tuż :biggrin: , wtedy to w ogóle nie będziemy czytać. jak narazie z ta pogodą to ciekawe ile będziemy wyczekiwać tej wiosny :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 jak narazie z ta pogodą to ciekawe ile będziemy wyczekiwać tej wiosny :rolleyes: Cierpliwość jest cnotą :biggrin: , doczekamy się, a na razie pozostaje ciepłe :flesje: . Wybiera sie jakaś ekipa z Sieradza na rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Cierpliwość jest cnotą :biggrin: , doczekamy się, a na razie pozostaje ciepłe :flesje: . Wybiera sie jakaś ekipa z Sieradza na rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze :icon_question: Leon, wcześniej widzimy Ciebie w W-wie.... :biggrin: Na Jasną Górę z pewnością pojedzie nasza, w-wska ekipa... Jaką trasą jedziecie? Usciski dla Rodzinki, owad miodopędny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Leon, wcześniej widzimy Ciebie w W-wie.... :biggrin: Na Jasną Górę z pewnością pojedzie nasza, w-wska ekipa... Jaką trasą jedziecie? Usciski dla Rodzinki, owad miodopędny ;) Ja to wiem, że wy polecicie :biggrin: , ale ja nie będę śmigał do Wa-wy, aby z wami polecieć :bigrazz: . Na trasie się chyba nie stykniemy, ale za to na miejscu na pewno :buttrock: Edytowane 2 Lutego 2010 przez leon7112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy jest min 5 motocykli. Będzie na pewno dużo więcej. Im bliżej terminu wyjazdu tym chętnych przybędzie. A trasa jaką będziemy jechać najprawdopodobniej to Sieradz - Złoczew - Wieluń - Częstochowa. Wyjazd pewnie jak zwykle z parkingu koło "Szweda". Godzinka jeszcze do ustalenia. Ja tam już nie mogę się doczekać... Pozdrawiam Ps Rozkręćmy bardziej ten Sieradzki wątek...niech wiedzą że w Sieradzu też się jeździ. Edytowane 3 Lutego 2010 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy jest min 5 motocykli. Będzie na pewno dużo więcej. Im bliżej terminu wyjazdu tym chętnych przybędzie. A trasa jaką będziemy jechać najprawdopodobniej to Sieradz - Złoczew - Wieluń - Częstochowa. Wyjazd pewnie jak zwykle z parkingu koło "Szweda". Godzinka jeszcze do ustalenia. Ja tam już nie mogę się doczekać... Pozdrawiam Ps Rozkręćmy bardziej ten Sieradzki wątek...niech wiedzą że w Sieradzu też się jeździ. Nie no 5 motocyki na cały Sieradz :biggrin: , to ja będę nr 6. A tak bez żartu, to na pewno bedzie spora ekipa. Trudno coś rozkręcić, jak watek czytają 2, 3 osoby, a przecież motocyklistów w Sieradzu jest sporo, może coś się wreszcie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi