Roksi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 hej :bigrazz: Roksi prosze liczyć x3 :( :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 hej :D Roksi prosze liczyć x3 ;) :biggrin: pozdro bliznięta czy harem? :D :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Yo! Dobudowalas do GSa boczny kosz :D? Ja jade. Niestety reszta zjebow z Rybnika wymiekla :biggrin:.A tak serio to wszyscy sie hajtaja, urodzinuja, bronia, egzaminuja, ucza... Wiec lipa :D. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Yo! Dobudowalas do GSa boczny kosz :biggrin:? Ja jade. Niestety reszta zjebow z Rybnika wymiekla ;).A tak serio to wszyscy sie hajtaja, urodzinuja, bronia, egzaminuja, ucza... Wiec lipa :D. Pzdr bardziej przesunalem troche lagi w kierunku tlokow :biggrin: czyli ynciol i browar maja po minusie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czolem! Hhahahahaha, Tuba zmieniles plec? Pisalem do Roksi :eek:. Ona smiga GSem i sie zastanawiam jak te 3 osoby pomiesci :D. Browar ma urodziny, a Ynciol egzamin (w sobote) i obrone w przeciagu kilku dni (chyba w czwartek). Draco nie wiem czemu nie jedzie, ale slyszalem, ze nie jedzie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) ja juz chyba jestem pijany :eek: pozatym urodziny mozna na zlocie zrobic- a ja tyez sie bronie w czwartek I CO:) Edytowane 18 Czerwca 2008 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jarosław Kret mówił ze pogoda ma sie zdupić na łikend..Nie wiem za co im płacą, jak i tak nigdy sie nie sprawdza. biore długą line holowniczą, pomyślcie jak zrobić z niej użytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 panowie żeby nie było takiej lipy jak ostatnio ze na godzine przed wyjazdem rozdzwaniają sie tel że zlot odwołany. a Ynciola zatargać siłą po egzaminie przeca może wpaść :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jarosław Kret mówił ze pogoda ma sie zdupić na łikend..Nie wiem za co im płacą, jak i tak nigdy sie nie sprawdza.Onet narazie tego nie potwierdza.. ale im tez sie nie sprawdza :biggrin: biore długą line holowniczą, pomyślcie jak zrobić z niej użytek.Połamać komuś palce :D (wiemy cos o tym ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 postanowiłam zabrac swój haremik hehe, kosza nie mam bo po co-wystarczy przyczepka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 prosze nie brac żadnej liny :) no chyba że będziemy wyrywać drzewa zamiast je wycinać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ...Draco nie wiem czemu nie jedzie, ale slyszalem, ze nie jedzie... Zbyhu, masz nieaktualne informacje :) Standardowo dokulam się wieczorem ;) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ok, tak jak pisałem już wyżej w tym samym dniu w sobote 21 czerwca odbywa sie zlot w Starym Olesnie www.burnoutparty.prv.pl myśle że możemy tam podjechać na jedno małe :icon_rolleyes: propozycja: 15.00 Gliwice --->> Pyskowice, Kielcza15.45 Zawadzkie ( tutaj do was dołącze ) --->> Dobrodzień16.30 Stare Olesno - ośrodek Aanpol - tutaj chwilke i do Turawy .... brak sprzeciwu oznacza akceptacje A gdzie i o której oblężenie Hipermarketu planowane ?Czy w Starym Olesnie wjedziemy na ten zlot ? Bo jeżeli mamy zostać na bramkach to chyba nie ma sensu jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Market po drodze jakis napadniemy :biggrin: :icon_biggrin: ;) a lina mozemy przeciagac sie na moto:) :banghead: ps. doczytalem troche o tym burnoutparty no i tam jest wjazd platny:WJAZD 25 ZŁ Kierowca i motocykl i 20 ZŁ pasażerW CENIE 3 DNI MEGA IMPREZY, POSIŁEK, ZNACZEK trzeba sie zastanowi czy ma sens tam jechac tylko polampic- bo wchodzic raczej nei bedziemy. Moze lepiej zrobic sobie jakas rundke po Opolu i okolicach na 2oo? :lalag: Edytowane 20 Czerwca 2008 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jednak jest lepsze zastosowanie dla liny - jeśli jest rzeczywiscie dluga i mocna - to zapniemy ją do moturów i wytargamy z marketa regał z browarem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi