zbyhu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Yo! I moje filmy... http://rapidshare.com/files/124494677/filmy1.zip.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 zimmer ma jakiś błąd Teraz probowalem - idzie sciagac. Byc moze byl przekroczony jakis limit transferu na serwerze. Jakby bledy nadal sie pojawialy to piszcie - to wciepne na jakiegos rapida :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja sie melduje dopiero w zasadzie teraz :icon_eek: bo wczoraj na kacu znalazłem sprzęta i pojechałem po niego ;)impreza super, ekipa dopisała w 100% ja chyba wygrałem na konkurs najbardziej brawurowej jazdy na... krześle przyczepionym do moto ;)Ciasny Baniak dzięki :P hehe mam nadzieje że w sierpniu 3 edycja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witojcie!:P :biggrin: Baniak filmik extra, ale następnym razem pier.... szkołe i prace i jestem od poczatku bo się na filmik nie mogę załapać :P, fotki super bo jestem na kilku :P, filmika Zbyha nie dane mi będzie narazie zobaczyć bo nie zapłaciłem abonamentu ściągnę jutro :) szacuneczki :biggrin: Nio to śmiechu trochu było :icon_eek: PZDR P.S. Majzel coś to kupił chwal się zarzuć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 hej wszystkim ;* w końcu się zalogowałam i na tym forum ;D musze przyznać, że po raz drugi zlot nam się udał i to jak :P troszke kacyk mnie męczył w niedziele :P mam nadzieje, że w sierpniu powtórzymy wypad... trzecia edycja musi być obowiązkowo :bigrazz: P.S. filmik super Ciasny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to co panowie i panie czas myślec o kolejnej edycji :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) to co panowie i panie czas myślec o kolejnej edycji :buttrock: a nowy fotel już kupłes ? :crossy: Edytowane 4 Lipca 2008 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiol Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 jaki fotej teraz juz luzko bierzemy :-D Pozdrawiam,Jasiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jaki fotej teraz juz luzko bierzemy :-D Pozdrawiam,Jasioltaa łóżko to całkiem w pałkę pomysł :rolleyes: to Majzel musisz teraz skołować je na III edycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 taa łóżko to całkiem w pałkę pomysł :biggrin: to Majzel musisz teraz skołować je na III edycje :) skołowac ot najmniejszy problem, zawsze mozna cos z domku wytargać :bigrazz: ale jak będzie łóżko to jedziesz na mim razem ze mną hehehe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 haha na bank pojade z Tobą na tym łóżku :) jeszcze mi się tak nie poryło no chyba że wypije więcej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi