Lichy111WSK Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. Co tu zrobić? Już 3 razy robiłem światła przy swojej WSK. Jak je naprawie to chodzą przez 2 dni i znowu przestają świecić. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 a co robiles ze naprawiles i co sie konkretnie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 ech... dzieci neostrady :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak ją rozkręciłem to odpiołem wszystkie kable od świateł i zmieniłem stare wsówki na nowe. Wtedy światła działały przez 2 dni. Za drugim razem tylko poodpinałem kable i przeciściłem wszystko. Swieciły 1 dzień. Niewiem co tam sie może dziać ale pewnie jakie zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Po nitce do kłębka. Cewka jakie napięcie daje? Żarówka odpowiednia ? Kable nie są gdzieś poprzecierane ( czasami topią się przy wyjściu z silnika od gorącego kolanka ja są źle puszczone po ramie) ? Instalacja oryginalna czy sam ją kładłeś ? Są wszystkie żarówki, bo jak nie to będzie palić ? Masz akumulator czy jeździsz bez? Może stacyjka szwankuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) WSK to tak prosty sprzęt że mało kto potrafi powiedzieć co do czego bo tak banalne to jest. Jest w necie forum WSK, i to nie jedno. Szukaj tam odpowiedzi. Edytowane 11 Maja 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lichy111WSK Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jnstalacja jest orginalna, wszystkie zarówki ok. Dzisiaj jeszcze ja rozkrece i moze zrobie Już zrobiłem te światła. Powymieniałem kable i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi