tas23 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, Znajomy sprowadza Drag Stara z USA i powiedziano mu, ze taniej będzie w skrzyni, bo serwis nie musi go tam składać. Czyli tak jak chyba z fabryki wychodzi (może się mylę?!). Słyszałem wiele opinii, że motocykle normalnie wstawione do kontenera często ulegają uszkodzeniom / rozkradzeniu, więc taka skrzynia to kolejny plus. I pytanie, jak bardzo taki motocykl jest rozłożony w tej skrzyni?Czy będzie to np tylko zamontowanie kół, lusterek, zalanie oleju i tego typu pierdoły (czyli rzeczy które zrobi każdy mający trochę pojęcia, narzędzia i proste podnośniki motocyklowe)? Czy może bez wizyty w warsztacie się nie obejdzie (nie wiem: wyjęty silnik, elektryka do poukładania, konieczność regulacji)? Serwis na Połczyńskiej się wypiął - składają tylko sprowadzane przez siebie...Do Uhma Bike jeszcze będzie dzwonił. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Z tego co czytałem w tematach dot. sprowadzania z USA to zdejmuje się lusterka ew. kierownicę tylko. Potem moto jest mocowany pasami do ramy skrzyni tak, żeby się nie ruszał i zamykany. Ew. jeszcze go folią zabezpieczają czy czymś podobnym. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ewentualnie zdejmowana jest szyba (o ile jest) i inne pierdułki wystające mogące się w łatwy sposób połamać. robota w sam raz na słoneczne sobotnie popołudnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas23 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Tak właśnie podejrzewałem:) Dzięki serdecznie! PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi