free Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 hej! chciałam zapytać co sądzicie o tym motocyklu, czym sie różni wersja amerykańska od nie amerykańskiej, jakieś dane techniczne, czy jesteście zadowoleni, prosze o komentarze, interesuje mnie wszystko wszystko, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja mialem amerykanska wersje Intrudera tylko ,ze moj mial pojemnosc 700 i tym chyba rozni sie od europejskiej 750.Motocykl byl( jest) mam kontak z nowym wlascicielem, zajefajnyamerykan ma lepsze wykonanie z czesciami zero problemu motocykl byl z 1986 roku jezdzilem nim dwa lata jedyna awaria to wymiana uszczelek pompy wody koszt cos okolo 300zl.Spalanie 4,7.osiagi niesamowite wedlug mnie amerykanska 700 jest odpowiednikiem europejskiej 800.Bylem bardzo zadowolony z tego sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Poczytaj tutaj http://dodo.samba.pl/moto/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi