GurenS Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mam mały problem :biggrin: z Aprilią RS 125 ;)otóż coś mi stuka w silniku ... podejrzewam, że to łożysko na wale ...teraz mam pytanie .. wie ktoś ile mnie to wyniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Moze tez stukac zawor wydehcowy tak kiedys mialem w futurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Ale styka tylko w momencie gdy odkręcam manetke gazu ;)i to od 3 tyś do 6 tyś potem cichnie.... więc raczej to łożysko na wale Aaaa i dzisiaj obaliłem teorię, by to łożysko na wale było. Pobawiłem się trochęi odkryłem, że na luzie nic nie stuka... rzecz się dzieje podczas jazdy... ma ktoś jakies pomysły? Edytowane 6 Maja 2008 przez GurenS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 a po wciśnięciu sprzęgła nie słychać różnicy? Może to być też łożysko któregoś z wałków skrzyni biegów albo wałka wyrównoważającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi