RaY Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Mam takie pytanko gdzie mozna dostac okleiny do Huskiego wr 250 z 2006 r ? Mile widziane nie oryginalne byle pasowaly :icon_mrgreen: Beda pasowaly od jakiegos innego modelu ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Na motox zobacz TUTAJPOzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Oryginalne okleiny to koszt ok. 250-300 zł :P Dorabiane kupisz za 100 zł :) No ale efekt jest znacznie niższy ... w oryginalnych masz ładne przejścia kolorów no a w podróbach to raczej jednolity kolor ... :D Na moto.allegro są goście co robią okleiny na zamówienie - ja u jednego kupiłem takie okleiny. Wejdź na naklejki i tam będą polecać swoje usługi w aukcjach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Ok thx panowie info potrzebowal kolega, zamowi z 1 sklepu. THX ! Edytowane 7 Maja 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi