taju25 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Oto lina na allegro,gdzie robię takie rzeczy.http://www.allegro.pl/item348413203_kamize...super_cena.html Dla braci motocyklistów rabat 5%.Zapytania przesyłać na meila - [email protected],lub na PW.Oczywiście powołać się na forum.Pozdrawiam Edytowane 5 Maja 2008 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ale na suwak to pewnie nie jest zapinana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Jaki problem wszyć suwak.Ja mam wszyty taki suwak i jest spoko.Zadam fotkę swojej kamizelki.Jeśli chodzi o suwak to mam i mogę wszyć w kamizelkę,już tak robiłem.Suwaki mam,ale białe.Suwak z wszyciem dodatkowy koszt-2 złkamizelkę dla kolegów z forum po 10 zł. Edytowane 5 Maja 2008 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi