adrian44 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Pewnie większość która interesuje sie polerką widziała ale co tam może nie którzy też chcą zobaczychttp://www.ckmotors.pl/Wchodz w poradnik a potem polerowanie. :) Milego oglądania Strona oraz video na naniej zamieszczone, ukazane jest dla celów wykładowych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Cóz...niewiele powiedzieli w tym klipie. Tyle tylko że Scansol to żrące g**no o czym przekonał się keidyś mó sąsiad który zaganiał na policje że wariaty jeżdzą moturami. Następnego dnia jego samochód nadawał się cały do lakierowania. A co do klipu to farba na kołach w japonii jest taka słaba że kiedyś zdarłem lakier i wypolerowałem krawędzie jak w klipie w jedno popołudnie nie zdejmując kół z motocykla nawet. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi