szable Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jaka firma moze zrobic cos takiego? Chodzi o to ze moge kupic pare interesujacych mnie gratow, ale wysylka Deutsche Post jest dos droga, moze jest jakas sensowna konkurencja?Moze jakis inny sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 DHL, TNT... i jeszcze kilka innych to robią. Ale mam pytanie - nie leppiej pojechać samemu? Jak będziesz korzystał z firmy przewozowej, to masz szansę, że zostanie to jeszcze oclone... A samemu może bardziej kłopotliwe, ale można przeszmuglować.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 DHL' date=' TNT... i jeszcze kilka innych to robią. Ale mam pytanie - nie leppiej pojechać samemu? Jak będziesz korzystał z firmy przewozowej, to masz szansę, że zostanie to jeszcze oclone... A samemu może bardziej kłopotliwe, ale można przeszmuglować....[/quote'] Wrzucisz do bagażnika ! a jak celnik będzie dymił to powiesz że to z twojej bryki właśnie przed chwilą się urwało. ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi