Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 napisze jak ja jeżdze:bluza bez kaptura (wyjątek w mojej kolekcji)kurtka jakaśtaka z materiału nieprzemakalnego z paskami odblaskowymijak pada to gumiasta kurtka z ostatniej promocji L&Mspodnie> jeansybuty> w lecie adisasy, teraz cieplutkie buty (zwykłe zimówki)acha, no i rękawice, w lecie bez palców (wiem że to głupie) teraz skórzane ocieplanei wyglądam normalnie!! a czy bezpiecznie?? powiem że w miare... tyle ile sie da!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 acha, no i rękawice, w lecie bez palców Czemu glupie?! Ja co prawda jezdze w lato w carossowkach ... ale gdy mialem Honde smigalem wlasnie w rekawicach bez palcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 acha' date=' no i rękawice, w lecie bez palców [/quote'] Czemu glupie?! Ja co prawda jezdze w lato w carossowkach ... ale gdy mialem Honde smigalem wlasnie w rekawicach bez palcow... ktoś z forum gadał, że jak się wypieporzył w takich rękawcach na moto to stracił paznokcia, a ja na to nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 acha' date=' no i rękawice' date=' w lecie bez palców [/quote''] Czemu glupie?! Ja co prawda jezdze w lato w carossowkach ... ale gdy mialem Honde smigalem wlasnie w rekawicach bez palcow... ktoś z forum gadał, że jak się wypieporzył w takich rękawcach na moto to stracił paznokcia, a ja na to nie mam ochoty lepsze to niz gole rece, jezeli nie chcemy jezdzic w crossowkach ofko :D Im burning ! :D :D :D :D :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co na motorower? Suzuki GSX 50R Hayabusa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co na motorower? Suzuki GSX 50R Hayabusa :lol: że co?? 8O 8O 8O może i sie napiłem browara i nie jaże, ale o so chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jakos chycil mnie dobry humor po browarku.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Może i kiedyś zrobią Hayabuse 50 ccm...... Ciekawe, jakby wyglądała? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 tak samo jak duża tylko silnik by miała bardziej w skali :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Wracając do tematu: Na motorower najlepiej się ubrać tak , jak na motocykl (teorytycznie).Oczywiście jakaś skórzana kurterczka, skórzane spodnie, rękawice porządne buty i kask.Żadko widzę tak ubranego motorowerzystę, ale to już inna sprawa. :? Kiedyś się zastanawiałem, jak by wyglądał gośćubrany w jednoczęściowy kombinezon, buty sportowe, rękawice sportowei najnowszy kask Arai na ... komarze, albo motorynce :lol: :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 21 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 WitamA co naprzykład gdy jest baaardzo wysoka temp. W skórze to chyba mozna sie nieźle ugotować........;-);-);-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 WitamA co naprzykład gdy jest baaardzo wysoka temp. W skórze to chyba mozna sie nieźle ugotować........;-);-);-) pzdr na enduro pancerzyk, lub rozpieta skora SAFETY FIRST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 A co naprzykład gdy jest baaardzo wysoka temp. W skórze to chyba mozna sie nieźle ugotować........;-);-);-)W wakacje gdy była temp ok. 30 C widziałem gostka na simsonie w kurtce i to grubszej :D. W zasadzie to temperatura nie przeszkadza tak bardzo dopuki jedziesz, bo gdy się zatrzymasz, to jest żar (dlatego nieprzyjemnie jeździ się po mieście). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 ja cale wakacje przejezdzilem w skorze ... i wcale nie jest az tak goraco, chyba ze wpychasz moto pod 30m gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 WitamA co naprzykład gdy jest baaardzo wysoka temp. W skórze to chyba mozna sie nieźle ugotować........;-);-);-) pzdr Też mi się tak wydawało dopóki sam nie zaczęłem jeździć. Wcale nie czuć gorąca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi