Tabaluga Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tak jak w temacie szukam motoroweru/enduro - zdaje na kartę motorowerową smile.gif najchętniej wziąłbym używany ale sprawdzonej firmy (by bez problemu dało sie dokupić części) chodzi mi bardziej o jakiegoś enduro bo będę nim tez jeździł w terenie dla mnie liczą sie:-wygląd (jakbym miał zabrać jakąś laskę) xD-moc (ale v-max 70-80 mi starczy)-wytrzymałość (motorek ma być stabilny, nieawaryjny) cena max to około 3tyś (3000) proszę by w tym temacie wypowiadać sie jaki motor i dlaczego oraz cenę orientacyjną o bym zapomniał ważne by był 2-osobowy D.gif jak macie takowego na sprzedaż to też mile widziane ___________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tysiące tematów jest jaki motorower kupic itp. Ale ktos tego nie umie czytac/uzyc opcji szukaj to i tak zaklada nowe tematy. Forumowicze beda polecali te same motocykle i tak bez końca :/DObra a jak juz mam coś poradzic to: Derbi Senda , Yamaha DT 50 , Aprilia Pegaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 jak masz 14 lat to starczy ci v-max 50 na godzine. za tą kase sensowne to Yamaha DT50, Aprilia Tuareg 125, Honda NS 50 jak znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 1. Nie dubluj tematow2. Uzywaj wyszukiwarki Zamykam, nastepnym razem podaruje ostrzezenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi