alterego Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 http://rockers.webd.pl/readarticle.php?article_id=112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dzięki uprzejmości Lecha Wangina z kwartalnika CUSTOM, dodałem do artykułu kilka zdjęć z jego sesji fotograficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ciekawy sprzęt, a ta fotka jak leci na kole poprostu zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Piekna maszyna. Odlotowa. No i widać talent u konstruktora. Pozdrawiam i oby wiecej takich maszyn w naszej RP powstawało. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No proszę! Maćkowy motocykl zdobył uznanie nawet we Włoszech!!http://rocket-garage.blogspot.com/2008/06/...cafe-racer.html Im nie tak łatwo byle czym zaimponować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek'61 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No piękna maszyna.Przy okazji "poszerza" definicję i rozciaga ramy czasowe dla cafe-racera.Ortodoksyjni rockersi chyba mieliby jednak problem z akceptacją ;) Dla moich wizji jest to jednak foto podnoszące na duchu i dajace odrobine usprawiedliwienia. ;) Przy okazji ,ze odpowiadam na post mr.Alterego --jak miewa sie Jadzia XS 360? Bo od Twojej Yamahy w mojej głowie wszystko sie zaczęło. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) No piękna maszyna.Przy okazji "poszerza" definicję i rozciaga ramy czasowe dla cafe-racera.Ortodoksyjni rockersi chyba mieliby jednak problem z akceptacją ;) Dla moich wizji jest to jednak foto podnoszące na duchu i dajace odrobine usprawiedliwienia. ;) Przy okazji ,ze odpowiadam na post mr.Alterego --jak miewa sie Jadzia XS 360? Bo od Twojej Yamahy w mojej głowie wszystko sie zaczęło. ;) "Yadzia" stoi w przemrożonym na wylot blaszanym garażu rozkręcona na kawałki. Otuliłem ją jak mogłem na zimę, mam nadzieję, że wytrzyma. Chciałbym trochę zmienić jej wygląd na wiosnę, ale jeszcze się za to nie wziąłem. Mam nadzieję wyrobić się na sezon 2009. Jak skończę, pochwalę się na pewno na mojej stronie - zapraszam! rockers.webd.pl Edytowane 4 Stycznia 2009 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi