BeJu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam do sprzedania Kawasaki Vulcan VN750. Rocznik 87.Fotki w poście (drugi wpis, od Błażej Nowak) Ogólnie - motorek jest na chodach, po wymianie łańcuszków i wałków rozrządu, uszczelek, łożyska i klocków przednich, akumulatora.Jednak pozostaje w nim odrobinka do zrobienia w silniku: traci moc na pierwszym i czwartym biegu, wydaje mi się, że coś delikatnie stuka, być może panewka zaczyna się odzywać. Moto jest naprawdę przepiękne, więc jeśli ktoś z Was ma czas i ochotę się z nim pobawić dłużej - gorąco polecam!!Cena - ręczę, że dla członków tego forum nie będzie wysoka!!! Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez BeJu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Więcej fotek na: http://www.allegro.pl/item355525498_kawasa...erografem_.html Tak jak wspominałem w poprzednim poście - cena dla czytelników forum będzie odpowiednia więc proszę nie sugerować się kwotą podaną na aukcji. Więcej info - Błażej: 668 664 920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi