RaY Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wlasnie mam malutki problem z odpalaniem wrki 426. Teraz mam takie pytanie jak ja najlepiej odpalic1. Jak jest zimna.2 Jak jest ciepla. Kazdy mi mowi cos innnego - 1 bez sprezania drugi ze sprezaniem, jeden ze kranik otwarty inny zamkniety.... w zwiazku z tym ze mam bardzo maly gabaryty ciezko jest go "kompnąć" bez sprezenia. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To kwestia techniki, wyczucia maszyny oraz ćwiczeń. Na początku nie umiałem odpalić swojego ktm a teraz już zero problemów. Ćwicz i kombinuj aż znajdziesz najlepszy sposób dla siebie. Popytaj jeszcze na gg lub PW ludzi co mają wr426 o jakieś wskazówki.Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ustaw tlok w momencie, gdy z GMP idzie na dół i strzał.na zimno proponuje pare razy przekopac na odprezniku i z zaciagnietym ssaniem. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja robie 2 kopy na ssaniu i wtedy włączam zapłon i zaskakuje nawet jak tydzień stoi nie palona, tylko że ja mam troszke inne moto... Każde moto = inna technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi