Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Kornol i masz juz ten dokument ? :buttrock: ile czekales? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 yes siur, mam :biggrin: ja czekałem dokładnie 19 dni od daty zdania egzaminu. Eh, żeby tak jeszcze z moto nie było problemów to było by miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Czyli czeka mnie ok 3 tyg czekania od 16 maja o matko :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi