InfernoRider Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Śmigam na enduro - kupiłem kiedyś rękwiczki crossowe THORa no ale jednak po założeniu nie czułem się zbyt bezpiecznie :D jakieś takie cienkie ... Zastanawiałem się czy podczas upadku dobrze ochronią dłonie ... :D Przymierzałem sportowe rękawice TSCHUL'a no i tu rewelka :D Dużo kewlaru i czuję się bezpiecznie ... jednak i tu jest minus bo troszkę się pewnie będą pocić - no i nie wypierzesz takich po błotnej wyprawie :D Jakie rękawice kupić na enduro ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Śmigam na enduro - kupiłem kiedyś rękwiczki crossowe THORa no ale jednak po założeniu nie czułem się zbyt bezpiecznie :D jakieś takie cienkie ... Zastanawiałem się czy podczas upadku dobrze ochronią dłonie ... :D Przymierzałem sportowe rękawice TSCHUL'a no i tu rewelka :D Dużo kewlaru i czuję się bezpiecznie ... jednak i tu jest minus bo troszkę się pewnie będą pocić - no i nie wypierzesz takich po błotnej wyprawie :D Jakie rękawice kupić na enduro ?? :D skóry szkoda, na pewno dużo kevlary i usztywnienie nadgarstków, i oby się łatwo prały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja używam astars smx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja mam Utiki GP PRO, skórka , troche kewlaru a do tego jeszcze mam Thora crossowe. Poszedłem na łatwizne i kupiłem i takie i takie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 tylko crossowe inne - w zimie + ofc handbary (cały rok :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ofc handbary (cały rokYes , siur ofcourse, ale mam tylko listki :/ , musze sobie pełne obudowane zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ja uzywam letnich BF , a widzialem ladne rekawiczki Madhead-a z kompletna ochrona Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja uzywam letnich BF , a widzialem ladne rekawiczki Madhead-a z kompletna ochrona Chyba wiem o jakie Ci chodzi - takie kremowe z elastycznym czarnym plastikiem u góry :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi