fuoix Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, czy wiązka elektryczna przechodzila jakies zmiany w okresie produkcji gs500?chodzi mi o to, czy wiazka od starszych modeli bedzie pasowala do 2004. za podpowiedzi z gory dziekujePozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Raczej różnią się. Nie wiem od którego roku są róznice. Porównaj sam schematy.http://www.bikebandit.com/suzuki-motorcycle-parts/oem-parts Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuoix Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie chce zasmiecac, wiec jesli ktos wie, gdzie kupic nieoryginalna taka wiazke do gs500f k4, to zapraszam:http://forum.motocyklistow.pl/nowa-nieoryg...-K4-t96009.html pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Heh. dobre. Takich rzeczy się nie kupuje. Takie rzeczy robi się samemu albo można zamówić w jakiejśc firmie która robi instalki do pojazdów ale cena będzie okrutna. Zrobinie instalacji nie jest trudne ale pracochłonne, może masz jakiegoś znajomego co siedzie w elektryce pojazdowej to gadaj z nim. PS. A po co ci cała wiązka? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi