Gohan Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Witam ma do sprzedania świetnego Kingweya XT50 ,,ŁOŚ,, rok produkcji 2005 i rejestracja takze 2005 jestem jego pierwszym właścicielem pojemność 49,8 cm stan techniczny idealny wizualny b.dobry po wymianie wszystkich płynów założony filter stożkowy jedyne wady to lekko pęknięty tylny wachlarz i klosz tylnej lampy jednak nie jest to wina żadnego wypadku tylko kiedy wiozłem go na giełde w busie wywrócił sie i elementy uległy uszkodzeniu jednak nie jest to tak wielkie uszkodzenie żeby rzucało sie w oczy zwykła kosmetyka i w niczym nie przeszkadza w jezdzie. Cena jest śmieszna ponieważ szybko chce sie go pozbyc i przezucic na cos wiekszego tak wiec 2000 zł chyba ze ktos sie bedzie dobrze targował na miejscu tel. 669 245 216 po 15 lub 604 976 229 o kazdej porze mozliwa zamiana na Yamache TZR .Aprille RS , Derbi GPR ,Gillera DNA zalerzy mi na mocy i oczywiscie dopłata z moijej strony aukcja i fotki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=351540353 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts