Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dla tych którzy nie byli (m.in. ja) zamieszczam LINK do zdjec z rozpoczęcia sezonu na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 W tym roku pogoda nie dopisala. Kilkoro moich znajomych nawet z tego powodu zrezygnowalo z uczestnictwa w otwarciu. Bylbym w PL, napewno mnie by na bemowie nie zbraklo.Dzieki z link :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja się wybierałem na Częstochowe ale w taką pogoda jazda 400km to żadna przyjemność :banghead: Może za tydzień w Małej będzie słońce a jak nie to za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Szkoda, że pogoda nie dopisała :icon_razz: Zdjęcia fajne! Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 fajne fotki ..dzięki..ale jazda w deszcz nie bardzo mi się podoba mam nadzieję że parada w tym roku była lepiej zorganizowana niż w ubiegłym........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 fajne fotki ..dzięki..ale jazda w deszcz nie bardzo mi się podoba mam nadzieję że parada w tym roku była lepiej zorganizowana niż w ubiegłym........... W porównaniu z zeszłym rokiem było znacznie lepiej. Prawidłowo po blokowane skrzyżowania, no może z paroma wyjątkami... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi