RaY Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mięczak :icon_rolleyes: Jazda ma mi sprawiac przyjemnosc a nie bole kregoslupa :crossy: Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wódki nie pije się dlatego, że jest smaczna, a na "szejsecie" nie lata się dlatego, że jest wygodna. Widać nie skumałeś klimatu :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 http://img259.imageshack.us/img259/9968/clipboard01ky2.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/1428/ttpd3.jpg nie masz lepszych fotek :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Wódki nie pije się dlatego, że jest smaczna, a na "szejsecie" nie lata się dlatego, że jest wygodna. Widać nie skumałeś klimatu :P No moze Ty tak myslisz - ja np wodki nie pije bo mi nie smakuje. :bigrazz: TUREK - jutro o 7 lece do UK wroce w piatek to podesle Ci fotki jakie chcez. :flesje: Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez RaY Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No moze Ty tak myslisz - ja np wodki nie pije bo mi nie smakuje. :icon_mrgreen:Czekaj, czekaj... Jakby cię nazwać... A! Już wiem! Mięczak :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czekaj, czekaj... Jakby cię nazwać... A! Już wiem! Mięczak ;) Miło mi od dziś mów mi małża ;) Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mniam :D Jak Ci się błotoko znudzi to zmienisz opony na supermoto :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 TUREK - jutro o 7 lece do UK wroce w piatek to podesle Ci fotki jakie chcez. :flesje: no i gdzie te fotki :biggrin: :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) no i gdzie te fotki :icon_mrgreen: :D Foto wrki tutaj - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M742725 Moto zamieniam na DRZ400E 2005r... z rozrusznikiem :D Edytowane 3 Maja 2008 przez RaY Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 już sie qrwa gubie w tych wszystkich motocykielkach twoich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 chyba zabawiasz się w handel motocyklami a nie jazda na nich :icon_arrow: http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 z rozrusznikiem :flesje:Mięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęczak :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 chyba zabawiasz się w handel motocyklami a nie jazda na nich :icon_twisted: Szuakam czegos idealnego dla siebie :P Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) już sie qrwa gubie w tych wszystkich motocykielkach twoich... :) znowu zmienił ?? Tym razem na małego Zeta. :) Rey'u ty to faktycznie nie wiesz chyba czego chcesz. Mimo to gratuluję wyboru. "MaŁy Zzzz" :crossy: ps. czyżbyś zapomniał się pochwalić :D :flesje: Edytowane 11 Maja 2008 przez qqruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 widocznie zapomniał albo wyjechał do uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi