bartoszr Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chyba żeczywiście mało w okolicach Piaseczna forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roeika Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 chyba żeczywiście mało w okolicach Piaseczna forumowiczów forumowiczów moze i malo ale lata nas z P-na i okolic całkiem sporoWitam Panów :DJakby co pisac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co prawda N. Iwiczna - ale chyba się liczy co?:icon_biggrin: Co prawda N. Iwiczna - ale chyba się liczy co?:bigrazz: A i jak co to jak pogody nie pofaka to się tu wybieram:http://forum.motocyklistow.pl/Integracja-w...erz-t99435.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 wszyscy zalatani więc nie czytają i nie piszą. roeika zadowolona jesteś z moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to może jeszcze jedna próba spotkania w piasecznie? Jakby co jestem chętny. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to może jeszcze jedna próba spotkania w piasecznie? Jakby co jestem chętny. :icon_idea: ja jestem za, codziennie po 17.00 mi pasuje... a moze do Karpika (Nadarzyn) na rybke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 nie wiem gdzie to jest ale jak mi dasz znać to podlecę w środe np.o 17:30. co na to pozostali nie wiem gdzie to jest ale jak mi dasz znać to podlecę w środe np.o 17:30. co na to pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 nie wiem gdzie to jest ale jak mi dasz znać to podlecę w środe np.o 17:30. co na to pozostali nie wiem gdzie to jest ale jak mi dasz znać to podlecę w środe np.o 17:30. co na to pozostali A może dobijemy do: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=99329&st=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A może dobijemy do: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=99329&st=40 jak sie wyrobie czasowo to dobijam, jak nie to może piąteczek albo w weekend jeśli nie wyjadę nigdzie byłbym za jakąś zbióreczką w piasecznie i wypadem po rejonach pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 hejj, wiec jest ktos chetny ustawic sie dzis albo jutro w p-nie lub okolicy?? nawet nie chcac jezdzic daleko mozna jechac na zalesie gorne , dolne czy gdzies w rejony pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 może w tą sobotę 12 koło południa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 może w tą sobotę 12 koło południa? Oka! Może być. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ok to ustawka może na parkingu pod marketem w stronę Konstancina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mhm, a w ten weekend to wszyscy spali :/ ja w ta sobote to prawdopodobnie bede 500 km od wawy wiec raczej na ustawke nie wpadne, ale odezwe się przed przyszłym weekendem , pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Ja raczej będę . P.S. Chodzi o parking pod Kauflandem? Edytowane 7 Lipca 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi