WYRZUTNIA Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hej dzięki za podpowiedz z tymi gumkami . Tyle się musiałem namęczyć przez te gumki z synchro gażników. Moto oczywiście od helmuta.Pozdro... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...429cac6967.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo88 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, ponieważ nie chce zakładać nowego tematu spytam się tutaj. Ile wasze jajka biorą oleju? Moja ma juz 48tys przejechane jeżdzi na syntetycznym Motulu 10W 40 i bierze mi koło 350-400ml. Ponieważ dopiero kupiłem ten motor to nie wiem czy to standard, czy za dużo. Jeżeli to drugie to co byscie poradzili zmianę oleje? Jeżeli tak to na jaki? Ewentualnie co to moze być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja jezdrze no motulu 5100,ale moja maszyna nie bierze nic oleju od wymiany do wymiany jest taki sam poziom paliwa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi