Jump to content

Zdałem prawko kat. A

tarrrra
 Share

Recommended Posts

Witam! Dzisiaj jest moj szczęsliwy dzień bo zaliczyłem praktyke na motorze, takze teraz pozostało tylko czekac na odbiór dokumentu i legalnie można ruszać w dogę!!!

Orientuje się ktoś czy można przyspieszyć proces odbioru?? Przyda sie na majówke pojechać gratem. Tak na marginesie zdawalem w Szczecinie ale papier do odebrania w miejscowości stałego zamieszkania czyli na dolnym śląsku. Moze ktoś z Was wie czy da rade gdzies zagadac ewentualnie hmm zaplacic pare groszy w celu przyspieszenia?

Z góry dziekuje i do zobaczyska na drodze!!!!!! :crossy: :biggrin: :crossy:

Ja czekalem dokładnie 10 dni (A i B) wydane razem. Czekanie nie jest az takie zle... ale ta opłata na głowe upadli 70zł za taki swistek (w koncu musi to dojsc do warszawy i z powrotem do gimny) Co do przyspieszenie to wątpie chyba ze masz znajomosci

I gratulacje zdanego egzaminu :biggrin: Szerokosci

Edited by adrian44

Dzięki dzięki. Dodam że przy rejestracji motoru załatwiałem sam wszystko i dostałem numer do miłej pani która za godzine przyniosła mi juz blachy. Kosztowało to 100 zł, a normalna procedura to każdy wie. Tydzień czasu czekania w skarbówce( pierwsza rejestracja w kraju ) i wpisanie sie do kolejki w wydziale komunikacji. Dlatego pytam o prawko, może też da rade jakoś przejść procedure.