mag*magic Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 siema! mam szybkie pytanko: jezdze moto z usa. motocykl nie jest zarejestrowany mam tablice z usa na nim. ale zrobilem sobie przeglad i ubezpieczylem moto. czy w razie kontroli nie wlepia mi jakiegos mandatu czy cos ?? chce skoczyc na otwarcie sezonu i nurtuje mnie to.. aha mialem juz jedna kontrole ale w mniejszym miasteczku to popatrzyli w papiery zagadalem ze w sgsp studiuje jeden resort te sprawy i bez problemu mnie puscili z blogosławieństwem na droge :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słowik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Praktycznie nic nie robią, bo przegląd jest - dopuszczenie do ruchu, ubezpieczenie obowiązkowe, i zarejestrowany jest - tablica i dokument. Teoretycznie - prawo mówi że można jeździć jeden miesiąc od momentu kupienia pod warunkiem posiadania przeglądu i ubezpieczenia, potem trzeba przerejestrować na siebie. Sytuacja jest identyczna z każdym pojazdem z innego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 aha czyli jezdze bez obaw na tej tablicy. nie chce rejestrowac bo sprzedaje go niedlugo ... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi