marcmerc Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam Jestem nowy na forum i proszę o wyrozumiałość Mam problem po zatankowaniu i przełączeniu kranika w pozycję ON paliwo wlewa mi się do budowy filtra powietrza. Nie wiem czy to problem z kranikiem bo jak mam już mało paliwa i jest na pozycji RES to wszystko jest w najlepszym porządku nie wiem gdzie szukać przyczyn i jeszcze jedno pytanie czy ewentualnie można naprawić kranik jeśli to on okazałby się uszkodzony ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaj261 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 sprubuj pojezdzic na pozycji res jesli bedzie dobrze to lataj caly czas w takim polozeniu kranika,chociaz niewyglada to na wine kranika,sprawdz poziom paliwa w gaznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 sprubuj pojezdzic na pozycji res jesli bedzie dobrze to lataj caly czas w takim polozeniu kranika,chociaz niewyglada to na wine kranika,sprawdz poziom paliwa w gaznikacha w jaki sposób sprawdzić poziom paliwa w gaźnikach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Najlepiej suwmiarką po ich wyjęciu. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a w jaki sposób sprawdzić poziom paliwa w gaźnikach ??A jak sprawdzić czy kranik jest w porządku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Rozebrać, zobaczyć stan uszczelniaczy, ew. na pozycji OFF (jeśli podciśnieniowy to ON) zobaczyć czy nie cieknie. Jeśli jest podciśnieniowy stan membrany jeszcze. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dzięki za podpowiedzi sprawdzę wszystko i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi