czarekmbx Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mam w moto tarczowy hamulec gdy go wcisne ladnie trzyma a jak go puszcze to odbija ale tylko troche i caly czas trze o tarcze. dopiero jak go postukam mloteczkiem to odpuszca co to moze być?? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 albo zapieczone tloczki, albo nie masz juz klockow i tloczki po max wysunieciu maja problemy z cofaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja go rozbieralem i go tam ladnie wyczyscilem i nic to nie dalo ale nie zwracalem uwagi na klocki........ Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 że go rozłożyłeś i złożyłes to nie znaczy że prawidłowo.... odpowietrz pożądnie albo zlec to komuś kto sie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 składałem go z ojcem(on sie zna ta skladaniu i odpowietrzaniu) :crossy: :buttrock: ale te odpowietrzanie nic nie dalo musze jednak sprawdzić stan klocków Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no to jak dobrze zlozyles to nie ma bata bay nie wracaly/jedyne co moze byc klocki jezeli sa juz koncowki to jest taka opcja ze gdy sei wysuna to cylinderki nie wracaja juz(czasami tak bywa ze dopiero po pewym czasie w trakci jazdy i to jeszcze jak masz plywajace tarcze;p/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi