PrzemekB Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Gdyby kogoś to jeszcze interesowało to tak wygląda widoczności na tym skrzyżowaniu podczas lewoskrętu. FOTO Nad lusterkiem widać ślad na asfalcie po miejscu tragedii. Barierki oddzielające jezdnie skutecznie ograniczają widoczność. Jazda z dużą prędkością od dołu lewym pasem może się tak skończyć w tym miejscu. Tak więc ręka z gazu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 sezon sie nie zaczal a u mnie w malej mieścinie w ciagu miesiaca zbierali do torby 3 małolatów, wszyscy bez prawka i po alko ...na moto?? no nie żartuj, w prawdzie siedzę cały czas w olsztynie, ale w weekendy bywam i nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wlasnie chyba zartujesz.... Ja sezon zaczełęm juz w marcu a tutaj link ;) do filmikuhttp://video.google.pl/videosearch?hl=pl&s...ezonu+pi%C5%82aJa czytalem gdzies z statystyk policyjanych ze dzienie ginie 1 na 10 motocyklistów ... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi