thebest91 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Porysował mi sie straszliwie zbiornik w motorze i nie wiem co z tym faktem próbowałem zapolerować ale nic to nie daje.słyszalem ze da sie wypolerowac po wczesniejszym zmatowieniu lakieru...Jesli jak to jak to zrobic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Porysował mi sie straszliwie zbiornik w motorze i nie wiem co z tym faktem próbowałem zapolerować ale nic to nie daje.słyszalem ze da sie wypolerowac po wczesniejszym zmatowieniu lakieru...Jesli jak to jak to zrobic ??jeśli rysa jest płytka, tzn uszkodzona jest tylko warstwa klaru, to można polerować, jeśli rysa jest do podkładu, to raczej nic nie poradzisz i trzeba lakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi