samsung Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Uroczyście sie chwale! Zakupilam dnia 6 kwietnia Honde Vt 500 Shadow! Jest piekna a ja jestem szczęśliwa :banghead: Dziekuję Adamuhowi, Trajce, Martaście i Wizie za niezbędną pomoc. Listkowi i Wronce ( wiedzą za co :* ) oraz sobie za wytrwałość i determinację !! Życie jest Piękne.. Zdjęcia wrzuce przy okazji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bede pierwszy i szybko pogratuluje. Wyrazy uznania za wytrwałość. Czekamy na fotki. Szerokiej drogi Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 samsung daj foty :), haha za kilka dni ja tyż się będę chwalił:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 :biggrin: Piękna Hondzia, piękna :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No to gratuluje, bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy zycze!A fotki, gdzie sa fotki?Z "huzarow" nikt nie pomogl, czoperki to ich klimaty?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Noo, gratulacje!!!Czy to ta, której ogłoszenie mi wysłałaś?? Czy znalazłaś inną.Motocykl jest świetny.Ja miałem z nią tylko jedyny, dość znacznykłopot.Nie mogłem nigdzie znaleźć do niej przedniej opony bezdętkowej.Musiałem jeździć z dętką.Wszystko inne to miodzio. :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jedno zdjecie wrzucam na razie, nie mam za bardzo czasu porobic konkretnych fot. Pozdrawiam http://img212.imageshack.us/img212/9859/zdjcia0033bg7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Gratuluje spełnionych marzeń :clap: wiem jak ciężko na nie pracowałaś i jak wytrwale do tego dążyłaś i w końcu to osiągnełaś :icon_biggrin: widzę na fotce że piękny sprzęcik.Szerokiej drogi i by preria przyjazną Ci była ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi