horsemaster Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, planuję w sierpniu 2 tygodniową wyprawę enduro w Karpaty. Suzuki DRZ 400. Wykruszył mi się uczestnik. Trasa podobna do tej, którą robił Maciek Swinarski. http://lordmaciek.easyisp.pl/karpaty/Bez szaleństw (38 lat to początek kryzysu wieku średniego :buttrock: ). Wyprawa ma na celu sponiewieranie się w błocie. Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez horsemaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ba! Tak się zastanawiałem... czy w tym roku ktoś będzie planował endurzenie w Karpatach. I proszę :P Chodzi mi po głowie taki wypad, ale kasy mało, sprzęt coś nie do końca posłuszny, ale jeśli poradzę sobie z tymi sprawami, to można się dołączyć? Enduro w Karpatach to zajebista sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horsemaster Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Chętnie, zapraszam. Pewnie warto byłoby się spotykać wcześniej. Myślę, że ewentualna deklaracja wyjazdu do końca maja będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No to jest nas dwoje na moto karpaty.Przygotowania w toku....Moze ktos jeszcze sie skusi? Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wlasnie sie dowiedzialem ze jade sam.Moze ktos mial by chec pojechac na ok 8 dni? Moge sie na szybko podlaczyc do innej grupy.Nie chce stracic urlopu.... Piotrek606316759 Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Panowie zapodawc termin ,jade na 99,9 % yamaha ttr600 i ja .ogladalem relacje MOTOKARPATY, i tez jestem chory na te tereny ,jestem z podkarpacia takze chcac niechcac polecicie kolo mnie .przy okazji zwiedzimy kawalek ,moim zdaniem ,najpiekniejszych zakatkow bieszczad,jadac w kierunku Kroscienka(przejscie PL- UA)A no i napiszcie czy chcecie na kolach czy na lawecie moto targac .Moj tel 0-502206874 dzwonic o kazdej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi