maciek0725 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :":":":" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 10% na początek??Kolego - jest temat "części kupię" - i pasowałoby pewnie tam zamieszczać takowe ogłoszenia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wieczorem mi sie przypomnij na PW to sprawdze czy jeszcze mam w garazu i porobie zdjecia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 NIe wiem czy aktualne ale również posiadam , jak jesteś zaintersowany to pisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi