kornol Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Poszukaj jakiegoś taniego gościa co sie zajmuje mechaniką i klei zderzaki. Mi właśnie taki robił. Miałem czasze w gorszym stanie niż ty, a jak skończył to wyglądała jak nówka, fakt, że szpachli to troche poszło, ale wyszło taniej o 300zł jak kupować nową czache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Za klejenie i malowanie takiej czachya dasz z 60 zł Ja kleiłem czachę + malowanie + malowanie bocznych owiewek i dałem 100 zł ; :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dokładnie tak jak u mnie. Wyszło 100 za wszystko, a nie 400 za używke, jak były na allegro. Chyba że ktoś ma kase, to może sobie kupić nieśmiganą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Najlepiej popytać w serwisie. Jak swoje oddawałem to coś mówili że nie wszytskie gatunki plastiku da się spawać - ile w tym prawdy nie wiem, ale moją pospawali :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaz1 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 u mnie Ciężko serwis znaleźć... najbliższy pewnie w wawie do której mam 120km, no może jeszcze w Płocku 50km :PP ciężko będzie to wykonać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi