Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witam. chciałbym się zapytać o firmy produkujące zębatki oraz związaną z tym jakość. jakie firmy polecacie, na czym Wy jeździcie i jaki według Was byłby najrozsądniejszy zakup (stosunek jakość- cena). jestem w trakcie wymiany przeniesienia, więc Wasza pomoc przyda mi się bardzo. ps. zanim ktokolwiek zacznie linczować, że istnieje opcja szukaj, to przepraszam, u mnie nie działa. za pomoc z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ja do offroadu stosuje PRB, wg mnie sa spoko.Sunstar tez podobno jako tako, ale nie testowalem.JT schodza w oczach :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neken Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ja do offroadu stosuje PRB, wg mnie sa spoko. nie PRB a PBR :lalag: ale są spoko to fakt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 zapomniałem dodać, że jeżdżę szosówką, w dodatku niezbyt wysiloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 nie PRB a PBR :clap: ale są spoko to fakt :biggrin: och, przepraszam za to okrutne faux pax :biggrin: a tak poza tym, to czy do offroadu, czy streeta, nie ma roznicy.no moze taka, ze w streecie dluzej zebatka pożyje Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi