Skocz do zawartości

Kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, ze kupujesz przez neta. jezeli trafisz w rozmiar ( odchylki sie zdarzaja ) to bedzie gucio.

Osobiscie jezdze w HG ale poprzednim modelu, ktory jest duzo solidniej wykonany ( co nie oznacza, ze tan jest gorszy ). Kombi jest OK, jest lzejsze od mojego przy porownaniu podejzewam, ze bedzie nieco ( subjektywnie ) lzejsze od tego BÜSE.

Co do samego Büse to firma jest dobra i mozna smialo brac. Osmiele sie stwierdzic, ze oprotektorowanie w HG bedzie nieco gorsze niz w Büse. Pytanie raczej czy lzejsze, przewiewniejsze i slabiej oprotektorowane, za to nowe, czy uzywane i jakosciowo " nieco lepsze ".

:biggrin:

Ten buse, to nie miała być używka, tylko nowy z wystawy... Ale już po fakcie, bo kupiłem HG. Co do rozmiaru to mogę odesłać, jak nie ten.... To trochę mnie zmartwiłeś tymi protektoramia.

No i w tym HG nie ma sliderów... ale narazie nie potrzebuje. Ale być może zacząć używać nie jest tak trudne jak narazie mi się wydaje i zatęsknie :clap:

Dzięki za info!

to moge Cie pocieszyc, ze mialem dwie pary rekawic Buse w !!jednym!! sezonie i pruly sie jak glupie, te drugie nawet porwaly sie od spodu dloni, od tego momentu jak cos jest buse to omijam szerokim lukiem :D

To mnie nie pocieszyłes, bo ja w tym sezonie kupiłem rękawice Buse i im dłuzej w nich jeżdze tym bardziej podejrzliwie na nie patrze.. :buttrock:

Zobaczymy jak dadzą sobie rade z pierwszym deszczem i po sezonie.

Poprzednio miałem HeinGericke (seria prosport) i naprawde dałwały rade (nic nie pękało,nie farbowało, rzepy ok, szycie super) Zobaczymy.

Pozdro.