mc007 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Dzisiaj, to jest pierwszego kwietnia 2008 zdałem praktyczny kategorii A ! :( Byłem umówiony na 9:15, do egzaminu wywołali mnie w okolicach 11 :icon_mrgreen: Egzaminator na wstępnie nawet się nie przedstawił, ogolnie był strasznie upierdliwy. U mnie się odczepił tego, ze na placu nie opuściłem szczęki w kasku...Przez chwile myślałem, ze mnie za to obleje.Potem było już wszystko OK, musiałem czekaćbo było nas trzech i na miasto jechalem ostatni.Jak się potem okazało, zdaliśmy wszyscy. :banghead: Word Opole. Kat. B 30 kwietnia :icon_mrgreen: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no jeszcze raz gratuluję, tym razem wirtualnie! To jest spory wyczyn, bo miałeś połowe godzin wyjechanych, a na dodatek w marnej szkole jazdy, gdzie np uczyli hamować tylnym hamulcem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Serdecznie gratuluję! :D Chciałbym to mieć też za sobą ale miesiąc muszę czekać :biggrin: Jeszcze raz gratuluję, szerokości i pomyślnego sezonu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Gratulacje :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi