letek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 witam. skończyłem dziś remont k-750, 1959 r., polegał on na przedwszystkim na odświerzeniu sprżeta, malowanie i trochę chromu, zrobiłem też nową instalację elektryczną (6v, wszystko jak w orginale),silnik nie był rozbierany, tylko uszczelki pod głowicami. oto zdjęcie: http://www.autosobolew.x12.pl/kaska.JPG chciałem się tym z Wami podzielić, mam nadzieję że się spodoba, lata doskonale, nie radzę sobie trochę z prowadzeniem moto z koszem ale pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Fajna! Ja się za swojego ruchola zabrać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Piekna!!! Gratulacje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 aż mi sie mój Uralek przypomniał... naprawdę ładnie.. Gratulacje :eek: a do kosza sie przyzwycczaisz... ja pierwszą godzine jeździłem w kółko i tylko w lewo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi