ruthi7 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Witam! Do sprzedania świetna alternatywa dla Bandziora czy FZS Fazera. Moto nadające się na pierwsze większe moto czyli Suzuki GSX 600 F JAJKO z 2003 roku. Moto posiada kilka dodatków:-alarm-akcesoryjny wydech-czarna szybe-crash pady-dodatkowy system oznakowania Wszelkie dodatkowe info, zdjęcia dostępne w aukcji: http://allegro.pl/item338583497_suzuki_gsx...lny_zdecia.htmlPozdrawiam!!!! Dostałem kilka pytań odnośnie przebiegu. Do aukcji dołączyłem zdjęcia certyfikatów badań technicznych MOT gdzie notowane są przebiegi oraz dla potwierdzenia DOT-y opon. Są to oryginalne opony montowane w jajkach. Pozdrawiam! Edytowane 31 Marca 2008 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gdybym kuowal Jajko to bym kupil od Ciebie, wiesz co to jest ciezko zarobiona kasa na motocykl;)/istaniala by opcja sprowadznia Fz6 Fazera po wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ... wiesz co to jest ciezko zarobiona kasa na motocykl;) Witam!Pijesz do czegos?? ;> Możliwość sprowadzenia istnieje zawsze. W sumie za każdym razem mam jakiegoś FZ6. Więc sądzę, że w późniejszym czasie nie powinno być kłopotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam!Pijesz do czegos?? ;> Możliwość sprowadzenia istnieje zawsze. W sumie za każdym razem mam jakiegoś FZ6. Więc sądzę, że w późniejszym czasie nie powinno być kłopotu. Pozdrawiamto nie byla ironia, tylko powaznie;p/spoko kombinuje kase;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi