Mar_Cin Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mam takiego plana na przedłużony weekend majowy. Plan jest taki by wyjechać z Warszawy w sobotę 26.04 rano,nocleg gdzieś na granicy lub w Czechach/Słowacji w niedzielę jazda do Wiednia.W Wiedniu warto zostać ze dwa/trzy dni a więc do wtorku. Pozwiedzać to piękne miasto i pobawić się.W środę rano ruszyć do Budapesztu. To pewnie ze 200-250 km dobrą drogą.Od środy zwiedzać miasto. Ruszyć też nad Balaton do m. Siofok.W sobotę 3.05. ruszyć do Warszawy z noclegiem po drodze. Warszawa w niedzielę po południu. Taki plan na szybko. Możliwe są modyfikacje.Nastawienie na zwiedzanie tych dwóch miast (dużo fotek). Sam zakupię przewodniki i chciałbym zobaczyć ważniejsze miejsca. W zeszłym roku byłem w Pradze 4 dni i uważam że w 3 dni od rana do wieczora można wiele zobaczyć. Dlatego nie wybieram się z ekipą kolegi vigaCMHQ, choć jego propozycja bardzo mi pasuje. Noclegi tylko pod dachem i na łóżku. Powrót z m. Siok do Warszawy to około 700-750 km. Przelotowa prędkość 120- 160 km/h w zależności od dróg. Raczej lajtowo niż sportowo. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Majorku, wiesz że ja z Tobą nawet do Piekła, ale kurde czasu nie mam :bigrazz: :clap: Szkoda :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mam takiego plana na przedłużony weekend majowy. Plan jest taki by wyjechać z Warszawy w sobotę 26.04 rano,nocleg gdzieś na granicy lub w Czechach/Słowacji w niedzielę jazda do Wiednia.W Wiedniu warto zostać ze dwa/trzy dni a więc do wtorku. Pozwiedzać to piękne miasto i pobawić się.W środę rano ruszyć do Budapesztu. To pewnie ze 200-250 km dobrą drogą.Od środy zwiedzać miasto. Ruszyć też nad Balaton do m. Siofok.W sobotę 3.05. ruszyć do Warszawy z noclegiem po drodze. Warszawa w niedzielę po południu. Taki plan na szybko. Możliwe są modyfikacje.Nastawienie na zwiedzanie tych dwóch miast (dużo fotek). Sam zakupię przewodniki i chciałbym zobaczyć ważniejsze miejsca. W zeszłym roku byłem w Pradze 4 dni i uważam że w 3 dni od rana do wieczora można wiele zobaczyć. Dlatego nie wybieram się z ekipą kolegi vigaCMHQ, choć jego propozycja bardzo mi pasuje. Noclegi tylko pod dachem i na łóżku. Powrót z m. Siok do Warszawy to około 700-750 km. Przelotowa prędkość 120- 160 km/h w zależności od dróg. Raczej lajtowo niż sportowo. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam. :) Marcino - to zabieraj sie z nami pierwszego dnia - lecimy z Wawy do Piekielnych dołów w Czechach a potem jak sam wiesz Praga itd....Pierwszego dnia możesz lecieć z nami ---> wieczorkiem wspólne browarowanie w Czechach a rano polecisz do Wiednia i może dobijesz do nas w Budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Marcino - to zabieraj sie z nami pierwszego dnia - lecimy z Wawy do Piekielnych dołów w Czechach a potem jak sam wiesz Praga itd....Pierwszego dnia możesz lecieć z nami ---> wieczorkiem wspólne browarowanie w Czechach a rano polecisz do Wiednia i może dobijesz do nas w Budzie. A wiesz, że to niezły pomysł. To nadaje się do przemyślenia :D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A czy są chętni na spędzenie 3 dni nad ciepłymi źródłami o których w innym "węgierskim wątku" pisałem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi