Skocz do zawartości

Kurtka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zgłąszam się z pytaniem do was motonici o firme Arlen ness wiadomo jest to firma z górnej półki ale chciałbym coś więcej wiedziec o niej

Z waszych doświadczeń i praktyki jak się sprawuja

Może ktoś ma tą kurteczke i może powiedziec jak sie spisuje ona

http://moto.allegro.pl/item330042132_arlen...a_56_od_ss.html

Byłem ja przymierzac i wygląda na naprawde porządny łach

Czekam na wasze opinie na temat tego..

ps. patrzyłem w wyszukiwarke ale jakos rewelacji tam nie odkryłem poza " Arlen jets dobry ..."

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Piekielnie drogi ten Ness...

Wszystko ok, ale porównując moje kombi Nessa do np. kurtki T-Schula żadnych znaczących różnic nie widzę oprócz cyferek.

Mój wniosek:

Za tą kasę kupiłbym pełne kombi T-Schula Allegro

Nom, ale kupiłem Nessa....hmmm...ciekawe :biggrin:

Piekielnie drogi ten Ness...

Wszystko ok, ale porównując moje kombi Nessa do np. kurtki T-Schula żadnych znaczących różnic nie widzę oprócz cyferek.

Mój wniosek:

Za tą kasę kupiłbym pełne kombi T-Schula Allegro

Nom, ale kupiłem Nessa....hmmm...ciekawe :biggrin:

T-Schul---ciul

coś w tym jest no nie ;]

Witam.

Ja kupiłem tą kurtke:

http://moto.allegro.pl/item330444013_kurtk...rozmiar_52.html

Real:

http://img134.imageshack.us/img134/6319/4rumuu0.jpg

Z tym ze kupiłem ją w Niemcowni za cene 'troszke' mniejszą niz ta na allegro (w oryginale niby kosztowała 400 euro). Ogólnie kurteczka ok, bardzo(!) wygodna (np. porównując ją do Vanucci nad którą sie wahałem - sztywna była i wyraznie mniej wygodna), skóra miękka i miła w dotyku (ochraniacze na łokciach i barkach- dosc porządne-nic nie ciśnie i nie uwiera), stosunkowo mocno przewiewna - tak wiec w zimniejsze dni trzeba lepiej się ubrać. Ale za to ciepłe dni wypas będzie.

Reasumując kurtka ok - ale za cene za którą kupiłem :icon_mrgreen:

3179 (taki to model) - też ją mam. Trzeba zauważyć, że podpinka jest krótka, kamizelkowa. Ponieważ perforacja skóry jest także na wewnętrznej stronie ramion to w chłodne dni, choć podpinkę masz i ogólnie nie jest źle, to pod pachami ostro wieje zimnem.

Mi pomaga, jak zakładam drugi podkoszulek. Wtedy już jest ok. W lecie natomiast wystarczy ruszyć spod świateł troszkę raźniej i już czujesz ożywczy chłodek.

3179 (taki to model) - też ją mam. Trzeba zauważyć, że podpinka jest krótka, kamizelkowa. Ponieważ perforacja skóry jest także na wewnętrznej stronie ramion to w chłodne dni, choć podpinkę masz i ogólnie nie jest źle, to pod pachami ostro wieje zimnem.

Mi pomaga, jak zakładam drugi podkoszulek. Wtedy już jest ok. W lecie natomiast wystarczy ruszyć spod świateł troszkę raźniej i już czujesz ożywczy chłodek.

Mówisz o tej co ja mam w temacie czy o jakiej?