Brylu 1989 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 nom już w domku,na spotkaniu fajno było,PS sorki Piotrek za ochlapanie mtoru myślałem że nie doleci :banghead: pozdr Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Było fajnie tylko szkoda że taka mała ekipa była.Za jakieś 2,3 miesiące będę miał kartę motorowerową więc myślę że następnym razem pojadę swoim moto.Piotrek będziesz miał dużo mycia po tym jak jechaliśmy przez pola i jak Cię Brylu ochlapał :crossy: .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Brylu, ja cie powiesze normalnie :-) Moto już umyte, straciłem na to 1,5 godziny i 16,99 zł, które dam siostrze za pomoc w myciu. Wyprawa była udana, szkoda, że tak mało maszyn. Nie polecam grodu rycerskiego, dojazd koszmarny i nic tam nie zrobili od ostatnich wakacji, jak na razie to dno, ale za rok, może dwa będzie to super miejsce :-) Pozdrawiam A, no i nowe trofeum będzie do kolekcji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 U mnie padało, więc szkoda... Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 e tam, ja miałem większe kłopoty niż deszcz :-) Wyprowadziłem z garazu machine, przed wyjazdem ładowałem padnięte aqu z 20 minut, i tak nie odpalił, podpiełem prostownik i jakos zaskoczyło, pozniej było ok, ale raz nie chciał załapać, Piotrek01 mi pomógł, zapiąłem 2 i do boju, jak flinstonowie :-)W poniedziałek kupuje akumulator w Opolu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi