marcinn72 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie znam tego, ale sam użyłem środka do czyszczenia układów wtryskowych, paliwowych i takich tam bo mi zostało trochę tego świństwa po sprzedaży starego autamoże pomogło, na pewno nie zaszkodziło Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karacz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Mm nie radze stosowac takich srodkow do 2T. Kolega yamaha tzr 50 po konkretnym tuningu na 70cc wlal sobie cos takiego i zatarl mu sie silnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Czy myślicie że użycie środka dodawanego do paliwa może zastąpić gruntowny serwis gaźników co pewien dystans przejechanych kilometrów?Nie sądzę, chociaż jestem ZA wszelkimi innowacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi