nie.tak Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To się chwali, to może wpadniesz do Magdalenki pod maszt, zobaczysz jak wygląda trening enduro. Będziemy tam o 10.30. A to postaram się podjechać.(szkoda że nie dr350;) ) Z kursantem który też się chciał zapisać a się już nie załapał. Będą jeszcze zapisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A to postaram się podjechać.(szkoda że nie dr350;) ) Z kursantem który też się chciał zapisać a się już nie załapał. Będą jeszcze zapisy?Wczoraj w nocy ogłosiłem 2 terminy kwietniowe. Na stronie ProMotor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wczoraj w nocy ogłosiłem 2 terminy kwietniowe. Na stronie ProMotor.Ok. przekaże. To lecę rozgrzewać maszynę bo już się ubierać zacząłem :banghead: to koło 11 pojawimy się pod masztem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Ok. przekaże. To lecę rozgrzewać maszynę bo już się ubierać zacząłem :rolleyes: to koło 11 pojawimy się pod masztem. PozdrawiamNIE PISZCIE W POSTACH WIADOMOŚĆI SKIEROWANYCH DO MNIE LUB DO PROMOTORA, ZAMYKAJĄ NAM TEMATY Z TEGO POWODU. PISZCIE NA PW.Nie mam pretensji do moderatorów, wiem, że musicie dbać o porządek w wątkach. Pozdrawiam. Edytowane 30 Marca 2008 przez konikkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi