krzyhooo Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dokładnie taki: linkKolorystyka boczna w realu jest bardziej grafitowa, trochę to przekolorowali w folderach.Jak ze sklepu, nieużywany, szybka oklejona oryg. folią zabezpieczającą.W komplecie oryginalne pudełko, pokrowiec, komplet papierów, zapasowe piny, wewnętrzna szybka (antifog - nie była montowana).Opisywać chyba nie trzeba, zainteresowani wiedzą co to za kask.Cena 1300zł.Najchętniej osobisty odbiór w Lublinie ewentualnie wysyłka po wpłacie.Na życzenie mogę oczywiście pstryknąć real fotki.Sprzedaję ponieważ zmieniłem gusta ;) i kupiłem drugi, "bardziej" niebieski (do ciuchów). P.S. Uprzedzam, że nie jest to amerykańska wersja czyli RF-1000. Niby to samo ale tamte mają inne atesty, wagę i nie posiadają pinlocka (antifoga) w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi