bandyta600 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam zciągnołem sobie serwisówke ale nie mogłem sie doszukac ile oleju wchodzi do silnika bo chce wymienić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A nie masz napisane na silniku ile wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam zciągnołem sobie serwisówke ale nie mogłem sie doszukac ile oleju wchodzi do silnika bo chce wymienić. PozdroAfter draining: 2,6lAfter oil filter change: 2,9lAfter disassembly: 3,5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jak wymieniasz z filtrem to wlewasz 3,5 i jest tak ok połowy między kreskami w okienku kontrolnym. Jak wlejesz ok 3,7 l to masz na fula. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyta600 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 wielkie dzięki panowie:)pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi