Kjujik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Klaudiusz chyba ma wolne napisz do niego na PW. Bo jedzie na rozpoczęcie EKG ale musi wracać w sobotę do wawki i zapewne pojawi sie na rozpoczęci w Sochaczewie :lalag: Warto :icon_mrgreen: Stręczyciel :notworthy: :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :wink: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dobrze, że nie zbrodniciel....Więc jeśli ktoś byłby tak milutki i zechciał mnie zabrać to proszę pisać na pwI będę bardzo wdzięczna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dobrze, że nie zbrodniciel....Więc jeśli ktoś byłby tak milutki i zechciał mnie zabrać to proszę pisać na pwI będę bardzo wdzięczna :banghead:napisz jak bardzo to chlopaki to przemysla :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 BARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZOBARDZO A nawet jeszcze bardziej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki Nowy za reklama, pogadamy jak sie spotkamy :banghead: W sumie jeżeli czas pozwoli to można by sie przejechac, obserwuje Temat :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Hehe cały Sochaczew zaprasza :banghead: A ja w szczególności :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja tez obserwuje.... Kludiusza i Leenee :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Ja tam nie zabieram obcych kobiet na motocykl. :crossy: A zwłaszcza 17 letnich :crossy: POZDRAWIAM moją KOCHANĄ żonę która czytuje moje posty :bigrazz: :crossy: pzdrkjujik Edytowane 29 Marca 2008 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja tam nie zabieram obcych kobiet na motocykl. :crossy: A zwłaszcza 17 letnich :crossy: POZDRAWIAM moją kochaną żonę która czytuje moje posty :P :crossy: pzdrkjujikBuhahahahhahahahahahahahahaha Pantofel i w dodatku pod pełną Inwigilacją :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Buhahahahhahahahahahahahahaha Pantofel i w dodatku pod pełną Inwigilacją :crossy:Nie pantofel a asekurant :crossy: :crossy: Wiesz ... nie chcę sobie sam jedzenia robić :bigrazz: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja tam nie zabieram obcych kobiet na motocykl. :banghead: A zwłaszcza 17 letnich :banghead: POZDRAWIAM moją KOCHANĄ żonę która czytuje moje posty :P :notworthy: pzdrkjujik Ale żeś się koleś podłożył!!! Żadna kobieta chyba nie jest na tyle durna, żeby uwierzyć, że to szczerze napisane było :D PZDR Lena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ale żeś się koleś podłożył!!! Żadna kobieta chyba nie jest na tyle durna, żeby uwierzyć, że to szczerze napisane było :notworthy: PZDR LenaAnaliza mojej wypowiedzi czyli ukryty sens w ukrytym sensie powinien rozstroić układy scalone inwigilatorki :banghead: Lena motocykla nie masz a kask masz ? pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Analiza mojej wypowiedzi czyli ukryty sens w ukrytym sensie powinien rozstroić układy scalone inwigilatorki mrugacz.gifnie da sie....uwierz mi :notworthy:BTW.Leenee a rodzice wiedzą że sie chcesz zdawać z motocyklowymi degeneratami ???? Edytowane 29 Marca 2008 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Analiza mojej wypowiedzi czyli ukryty sens w ukrytym sensie powinien rozstroić układy scalone inwigilatorki ;) Lena motocykla nie masz a kask masz ? pzdrkjujik Czy też inne zabezpieczenie. .głowy Ten cały sochaczewe jużą mi raz bokiem wyszedł. I sala była zaklepana i orkiestra..................... hlipppp hlipppppppppp :notworthy: bhuabhuabhuabhuabhu całe szczęscie przedłużyłem sobie młodość do 31 roku .................. Edytowane 29 Marca 2008 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No to Nowy widze że będzie "Sentymentalna Podróż" :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi