Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 uzbierac na japonskie 125... i nie zaluje jakos sie nie dziwie :D Sick!A jezeli juz jest wpisana zbyt duza moc ... czy mozna ja "zmienic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 hmm... no wiesz jak sie ma pienidze to podobno wszystko mozna : ) ja nie wiem ... pewnie sie "da" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja tam jezdze na A1 GS400 wbrew poprawności politycznej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 wiesz w sumie nie ma sie co dziwic policjantowi bo na A1 musza byc spelnione oba kryteria: i do 125ccm i do 11kW mocy. To chyba częsciej w teori niż w praktyce. Bo przy kontroli nie sądzę że będize sprawdzał moc motocykla ( jeżeli w ogóle zna taki przepis ). A poza tym to w dokumentach nie musi być koniecznie wpisana prawdziwa moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 A poza tym to w dokumentach nie musi być koniecznie wpisana prawdziwa mocba.. w dokumentach wogole nie musi byc wpisana moc - ja nie mam - mam tylko pojemnosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Ja tak troche z boku tematu. Mój kolega jeździ na Suzuki GN125 i nie ma nawet karty motorowerowej. Jeździ 3 lata i to nie tylko koło domu, nierzadko robi trasy koło 100 km w jedną stronę i jeszcze nic mu nie zrobili. Ale jak to mówią, głupi zawsze ma szczęście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 glupi ma szczescie... zlapia go, odrocza mu prawko i bedzie placz i zgzrytanie zebow... raczej ze mu nie zalezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Teraz to właściwie w Niemczech siedzi, a Gienkiem nie ma się kto zająć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Straszliwie trzęsiecie gaciami Panowie. Ja przejechałem na A1 (z czego częśc bez prawka) GS'em prawie 13 000km. Kontroli policyjnych miałem kilka - NIGDY policjant słowa nie powiedział o złej kategorii. A będe robić jak tylko będe miał możliwość. A w trasy jeździłem bliższe i dalsze. No i kilka miesięcy dzień w dzień do szkoly i do 2oo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 wiesz w sumie nie ma sie co dziwic policjantowi bo na A1 musza byc spelnione oba kryteria: i do 125ccm i do 11kW mocy. To chyba częsciej w teori niż w praktyce. Bo przy kontroli nie sądzę że będize sprawdzał moc motocykla ( jeżeli w ogóle zna taki przepis ). A poza tym to w dokumentach nie musi być koniecznie wpisana prawdziwa moc wiem Rozek...dlatego wlasnie w dowodzie jest wpisana tylko pojemnosc a nie moc..bo tego i tak na miejscu kontroli nie sprawdzisz...a tak pozatym to chyba tylko choppery 125ccm maja do 11kW...nawet nie wiem czy sie w tym mieszcza..tak samo jak jest z motorowerami..niby tez nie moga przekraczac 45km/h i tak samo na to policja nie patrzy czy jechal wiecej czy nie..nie spotkalem sie z sytuacja zeby wyslali motorower na badania diagnostyczne w celu zmiany na motocykl bo jechal wiecej niz 45km/h.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 otorower na badania diagnostyczne w celu zmiany na motocykl bo jechal wiecej niz 45km/h.. wtedy trzeba by bylo szmat do tlumika napchac :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Icea smiejesz sie ale dzis widzialem Simsona z rejestracja motocyklowa:P nie wiem co to mialo znaczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Nie wiem, czy wiesz, ale był produkowany simson S70 - czyli już motocyklteraz (w niemczech) robią fajne enduraki i naked bike 125.http://www.ital-web.de/fotos/simson_morini...g125_detail.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Icea smiejesz sie ale dzis widzialem Simsona z rejestracja motocyklowa:P nie wiem co to mialo znaczyc:) tzn. ze wlasciciel fujara :D Nie wiem, czy wiesz, ale był produkowany simson S70 - czyli już motocykl teraz (w niemczech) robią fajne enduraki i naked bike 125. Widzialem ... szkoda tylko ze kosztuja w granicach cen japoncow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 chce tylko zwrocic uwage ze policjanci nie zawsze sa wyrozumiala i tak jak jednym moga sie trafiac tacy ktorzy nic nie mowia o zle kategorii, to drudzy moga posadzic za byle *****.... i taka jest prawda niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi